• Singel 24, 9001 XP, Grou
  • 06-80160130
  • Dagelijks geopend

Over onze sloepen

Chaloupe43 heeft 2 verschillende sloepen met een klassieke uitstraling in de verhuur, namelijk de Oud Huijzer 460 en de 480.

De sloepen zijn geschikt voor maximaal 4 tot 6 personen. Ze hebben een diepe kuip en zijn uitgerust met comfortabele kussens en een gezellige rondzit om heerlijk te kunnen genieten. Alle sloepen zijn voorzien van een buiskap, zodat je bij felle zon in de schaduw kunt zitten, uit de wind kunt zitten én bij een buitje altijd droog zit.

Onze sloep liggen voor je klaar in Grou, zodat je direct kunt instappen. Bij vertrek heeft de boot een volle tank, zo kun je de hele dag zorgeloos varen. Je hebt geen vaarbewijs nodig en de sloepen beschikken over zeer goede vaareigenschappen.

Oud Huijzer 460 (max. 4 personen)

De Oud Huijzer 460 is de kleinste in assortiment. Deze mooie sloep is geschikt voor maximaal 8 personen. De sloep beschikt over een gezellige rondzit met heerlijke kussens en beschikt over een 15 pk Tohatsu buitenboordmotor. Ook al ben je geen ervaren watersporter, iedereen kan hiermee varen!

Aantal personen: maximaal 4

Meer informatieHuur deze sloep

Oud Huijzer 480 (max. 6 personen)

Deze sloep is absoluut de stabielste in zijn klasse. Door de geweldige breedte heeft de sloep een zeer riante leefruimte in de kuip. Ook zeer geschikt voor de beginnende watersporter, door zijn goede vaareigenschappen.

Aantal personen: maximaal 6

Meer informatieHuur deze sloep